Saturday, July 21, 2012

Photographer Time :)

Assalamualaikum

,apa kabar semua ??
sehat ?? huhu..
erm , bosan lh tak taw nk buat apa..
so, tuh yang update..
kali neh nk update tntang PHOTOGRAPHER !
huhu..
nak cerita nehh..
dengar taw..
hehe..
mal suke ambil gambar..
tak kisah lh gambar apa pn.. 
even , gambar sendiri pn..
haha..
mal minat nk jadi PHOTOGRAPHER or SUPERMODEL..
huhu..
neh PROFILE mal

NAMA : MUHAMMAD AKMAL
TINGGI : 173cm
BERAT : 55kg

huhu..
oke tak klau nk jadi MODEL ??
hehe..
wexxx

,cm neh oke tk ?? jd MODEL buku . 
haha..

,hah.. cm neh oke tak ?? jadi MODEL kemra..
haha..

,huhu.. pic neh kelaka sikit.. sbb , nk buat something tak jadi..
huhu..

,haha.. neh hanya poss biasa saja..
ulala..

,hahh.. dalam banyak banyak pic mal suke pic nehh..
sbb dye menarik bagi mal..
huhu..

.haaa.. ade tak macam MODEL ??
haha...

,hehe.. neh MODEL CADBURY.. mal suke CUDBURY.. 

,last pic neh untuk pembaca..
mal hargai kau orang yang baca BLOG mal..SAYANG kau orang.. 


,haha..
itu lh ceritanya..
dah tak taw nk update apa lagi so..
buat lh cm neh pun BOLEHH..
haha..
ucapan setinggi tinggi jutaan terima kasih sbb singah dan baca BLOG mal..
thanks u all :) :)




Terima  Kasih :)

6 comments: