Saturday, July 21, 2012

Photographer Time :)

Assalamualaikum

,apa kabar semua ??
sehat ?? huhu..
erm , bosan lh tak taw nk buat apa..
so, tuh yang update..
kali neh nk update tntang PHOTOGRAPHER !
huhu..
nak cerita nehh..
dengar taw..
hehe..
mal suke ambil gambar..
tak kisah lh gambar apa pn.. 
even , gambar sendiri pn..
haha..
mal minat nk jadi PHOTOGRAPHER or SUPERMODEL..
huhu..
neh PROFILE mal

NAMA : MUHAMMAD AKMAL
TINGGI : 173cm
BERAT : 55kg

huhu..
oke tak klau nk jadi MODEL ??
hehe..
wexxx

,cm neh oke tk ?? jd MODEL buku . 
haha..

,hah.. cm neh oke tak ?? jadi MODEL kemra..
haha..

,huhu.. pic neh kelaka sikit.. sbb , nk buat something tak jadi..
huhu..

,haha.. neh hanya poss biasa saja..
ulala..

,hahh.. dalam banyak banyak pic mal suke pic nehh..
sbb dye menarik bagi mal..
huhu..

.haaa.. ade tak macam MODEL ??
haha...

,hehe.. neh MODEL CADBURY.. mal suke CUDBURY.. 

,last pic neh untuk pembaca..
mal hargai kau orang yang baca BLOG mal..SAYANG kau orang.. 


,haha..
itu lh ceritanya..
dah tak taw nk update apa lagi so..
buat lh cm neh pun BOLEHH..
haha..
ucapan setinggi tinggi jutaan terima kasih sbb singah dan baca BLOG mal..
thanks u all :) :)




Terima  Kasih :)

Wednesday, July 18, 2012

SANGGAR MUSTIKA

Assalamualaikum :)

Hey semua.. 
sorry lh sebab mal dh lama tidak update.. 
sorry yaa..
 yelh sejak dua tiga minggu neh mal sibuk sedikit.. 
hehe..
 tapi jangan risau.. ada masa yang free mal akan update someting kt blog neh ~
walaupun kadang kadang tiada idea tapi sanggup juga cari idea untuk buat someting kt blog neh..
huhu..

lupakn sekejap pasal kt atas neh..
hah, kali neh mal nk update pasal SANGGAR MUSTIKA..
kawan kawan msti tk tawkan pe SANGGAR MUSTIKA neh knn..
haha..
SANGGAR MUSTIKA neh ialah, satu ermm, cm neh eh nk ckp..??
hehe..
satu KUMPULAN MENARI..
huhu..
KUMPULAN neh boleh menari macam macam tarian..
kalau nak buat tempahan menari ape ape even dengan KUMPULAN ini boleh je..
tk kesah lh even ape jnji yang HALAH saje . hehe ~ ~
hehe,,siap promot skli jangan main main taw~ ~
sebab pe mal promot ?? 
sebab mal pn join jugak KUMPULAN SANGGAR MUSTIKA neh
mal salah satu PENARI SANGGAR MUSTIKA neh..
gila lh kn kalau tak nk promot..
hahaha..


,hah . neh lah KUMPULAN SANGGAR MUSTIKA
time neh ada lawan di MMU . neh kite orang menari ARAB .
huhu..


time neh menari ZAPIN RIAU..
lala ~
hah...neh lh PENGURUS BESAR KUMPULAN SANGGAR MUSTIKA
huhu..
time nehh COSTUME FOR BROAD WAY
lala..


hhaa..
kalu  nk tunjuk photo time kite orang menari memang banyak lh..
tak larat ko orang nak tengok nanti..
huhu..poyo je kn..
hehe...
so, siape siape nk buat  even ape ape saje yang nk masukkan element
MENARI boleh lhhh jemput kite orang..
HARGA boleh di bincang..
ulala~ ~

Address 
No 202 , Tingkat 2 , Blok 18
Jalan 7/96 Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor



E-mail 
sanggarmustka@gmail.com

Contact no
if you want more information, don't hesitate to call us
  • 0166664803 ( HOTLINE )
  • 0133090529 ( OFFICIAL )


Sekian Terima Kasih :)